5 gode råd til bryllupsmiddagen

Posted By on 22 feb, 2016 |


5 gode råd til bryllupsmiddagen

Står du foran et stort bryllup er der rigtig meget der skal gå op i en højere enhed. Det er dagen du vil huske resten af dit liv og en begivenhed der markerer starten på et lykkeligt ægteskab.
Lækkert gourmetmad
Portionsanretning eller buffet
Dette må siges at være et af de helt store spørgsmål når det kommer til bryllupsmiddagen. Det er betydeligt billigere at få serveret buffet men en smule af charmen går også af ved at der er så mange der skal op og hente mad mm. En kombination er en god måde at få styr på det på. Hvis man portionsanretter forretten og desserten og så serverer hovedretten som buffet, kan man faktisk opnå et super resultat.

Prisen
Der er rigtig mange udgifter i forbindelse med et bryllup og derfor er det ikke nogen lille ting at spare 100 kr pr. konvolut når man kigger på at skulle serverer for 40-50 mennesker. En bryllups middag kan fås i mange forskellige prisklasser, men det kan bestemt betale sig at kigge lidt rundt hvis man vil have lækker gourmetmad.

Menuen
Gourmetmad ud af huset, kan ofte gang være en rigtig god løsning. Man bestemmer selv hvor man vil holde det og man bestemmer selv hvordan det skal serveres. Det er ofte at kokken har et forslag til menuen der passer til årstiden. Det er vigtigt at man indgår en dialog med kokken så man ikke ender op med noget man ikke er tilfreds med.

Timing
Alt i et bryllup har en stram tidsplan og det er vigtigt at man overholder denne. Formiddagen bliver brugt på vielsen, eftermiddag med kage og champagne. Dertil kommer middagen, med taler og man indslag fra gæsterne og til slut natmaden. Det er ikke lige let at få det hele planlagt på en god måde og derfor skal man tænke sig grundigt om hvordan man får det hele til at gå op i en højere enhed. Men med en god familie og toastmaster skal det hele nok gå.