Aktiviteter i lockdown

Posted By on 13 apr, 2020 |


Foråret er kommet til Danmark sammen med påskeferien, og det plejer for mange at betyde, at man skal ud og nyde det gode vejr. Det er der i og for sig heller intet i vejen for, selvom vi pt. befinder os midt i Corona-lockdown, så længe at vi alle husker at holde afstand. Personligt går jeg mange ture, meget mere end hvad jeg normalt gør, og jeg løber også udenfor. Her kan jeg se mange mennesker, der både løber og går, og jeg må rose og sige, at der dels ikke er større forsamlinger at se, ej heller folk som sidder tæt i solen. Det lader virkelig til, at folk lytter til myndighederne, og det er værd at rose. Det sagt så står vi snart overfor påsken, som qua dens mange helligdage og traditionen tro, plejer at være lig med, mange samles for at nyde en lækker påskefrokost. Jeg kan forestille mig, at det er utroligt få påskefrokoster, som afholdes i år, og det er også selvom, at det stadig er okay, at man samles max 10 personer. Der er ingen grund til at opretholde eventuelle smittekæder.