Anbefalet af min veninde

Posted By on 2 feb, 2014 |


Da jeg gik på efterskole i 9. klasse begyndte jeg at ryge. Min værelseskammerat havde selv røget før hun begyndte på efterskole og fortsatte på efterskolen. Når vi skulle ud og gå ture om aftenen var der altid en smøg indblandet. Rygning blev hurtigt en del af mit liv. Da jeg begyndte på gymnasiet havde jeg ikke lyst til at stoppe med at ryge. På gymnasiet fik jeg mange venner, som også røg. De hyggelige snakke vi fik, når vi gik ud for at ryge, ville jeg ikke være foruden. Igennem gymnasietiden opretholdte jeg kontakten med min værelseskammerat fra efterskolen. For nogle dage siden snakkede vi sammen. Hun fortalte mig, at hun netop har fået øjnene op for en ny elektrisk cigaret.

Overbevist

Min gamle værelseskammerat fortalte mig om fordelene ved at ryge e cigaret. Ud over at man kan få en elektrisk cigaret i netop det design man ønsker, så kan man også selv vælge hvilken smag man ønsker. Med e væske bestemmer man selv, om man vil have æble-, jordbær-, tranebær-, chokolade-, espresso-, lakrids-, eller myntesmag. Udover at man selv kan vælge design og smag i e væske, er en e cigaret også bedre for kroppet og for miljøet generelt. Min veninde virkede meget overbevisende, så jeg besluttede mig for at give elektrisk cigaret en chance. Jeg søgte på nettet og kom ind på hjemmesiden egoX.dk – den ægte forhandler (kildehenvisning). På hjemmesiden havde de et bredt udvalg i e cigaret og væske. Jeg fandt det design som jeg bedst kunne lide og bestilte den hjem. To dage senere blev min nye smarte elektriske smøg leveret.