Beerpong er en partystarter

Posted By on 3 aug, 2015 |


Beerpong er en partystarter

De færreste husker en fest, hvor man bare har siddet og kedet sig. Men det kan man råde bod på ved hjælp af forskellige tiltag og lidt planlægning inden festen. De fleste spil og drikkespil kan sætte gang i samtalerne og er en god måde, at gøre stemning sjov og let. Det kan måske endda være med til at skabe et godt minde fremover.

Har man plads og vil man gerne starte en fed fest er beer pong en rigtig god mulighed, hvor alle kan være med og lære spillet hurtigt at kende. Det kaldes på dansk også ølpong og de fleste har måske hørt det i forskellige sammenhænge. Det er faktisk gået hen og blevet så populært herhjemme i Danmark at man laver turneringer i beer pong. Man finder også beer pong flere og flere steder i byen.

Helt basalt skal man have et et bord til beer pong for at kunne komme i gang. Man kan finde rigtig fine både til fest og til professionelt brug online. Derudover skal man have store plastikkrus som f.eks. red cups (amerikanske røde plastikkrus). Plastikkrusene eller red cups stilles op på den ene og anden ende af bordet, ligesom kegler opstilles til bowling. Herfra gælder det om for hvert hold at ramme modstanderens krus en efter en med en bordtennisbold. Man kaster skiftevis bordtennisbolden hos hver hold. Spillet slutter når man har ramt alle modstanderens krus og man er derfor også vinderen.

Det gode ved netop er de nemme regler og det sjov, som der kommer ud af spillet. Til en fest handler det jo om at få noget man kan grine af sammen og nogle gode minder, som man kan tale om fremover. Beerpong er ikke dyrt taget dens popularitet i betragtning. Hos mange går den hen og bliver en fast del af festen, og så kan man starte en tradition med et spil beerpong med vennerne. Man kan også gå sammen om et startsæt hvis man er flere som er interesseret i spillet. Beer pong kan også bruge til en amerikansk temafest.