Billig stripper til fødselsdagsfesten

Posted By on 13 nov, 2014 |


Da min bror fylder rundt om en måned, har jeg snakket med hans venner omkring at finde en stripper til hans fødselsdagsfest. Jeg tror det kunne være super sjovt, at lave noget underholdning i løbet af aftenen, og her kunne strip eventuelt være en af delene. Jeg har derfor også søgt lidt rundt omkring på nettet, for at se om jeg måske kunne finde nogle strippere i byen eller i hvert fald bare i vores område. Jeg var selv til en af mine venners fødselsdag for nogle uger siden, hvor de havde hyret en stripper, til at komme i løbet af aftenen. Selvom det måske virkede akavet i starten, var det en virkelig god måde, at få gang i festen på. Derudover var det bare meget anderledes og gjorde fødselsdagsfesten helt uforglemmelig. Det er lige hvad jeg egentlig ønsker for min bror også. En helt fantastisk fødselsdagsfest, som han helt sikkert ikke må glemme. Derfor skal den virkelig også bare være anderledes og lige netop derfor, tænker jeg at noget strip kunne være med til, at sætte lidt gang i hans fest.

En anderledes fest

Det jeg især godt kunne tænke mig, er at skabe en lidt anderledes fest for min bror og hans venner. Jeg synes det kunne være skide sjovt, hvis det bliver en fest, som man aldrig har prøvet før. Fødselsdagsfester er blevet så kedelige nu om dage. Man mødes til spisning og fest efterfølgende. Her skal der virkelig sættes gang i festen med strip og så er det måske især også en rigtig god måde, hvorpå man kan bruge den der akavethed mellem alle de mænd, som måske ikke kender hinanden i forvejen.