Brug for en e -cigaret

Posted By on 21 maj, 2017 |


En nem måde at stoppe med at ryge på

Det er blevet mere og mere normalt, at ryge på en e -cigaret. Nogle mener at det er sudnere, samtidig så behøves det ikke at tage lang tid lige, at tage et enkelt hiv på en e smøg, hvor det med normale cigaretter, vil betyder at andre skal vente på en, og det skal man jo helst undgå. Man kan få mange forskellige e cigaretter hos https://easy-to-smoke.dk/, og det er vigtigt at man vælger den rette, man kan fx også få c -piber, hvis man nu er stoppet med at ryge pibe.

Det er en god ide, hvis man gerne vil stoppe med at ryge, at begynde med en e smøg, da sådan en udløser trængen, til at have noget i munden, når man går udenfor, samtidig kan man få e juice med forskellige nikotin niveauer, så man lige så stille og roligt, kan få sit nikotin behov nedsat og i længden fjerne det helt.

Man kan altid starte med en “basic” e -cigaret, også opgradere den senere hen, man kan fx få en større tank og et bedre/større batteri, dette vil få din “smøg” til at holde længere mellem hver genopfyldning, og hver opladning, hvilket gør det meget nemmere.
Der er nogle ting man skal huske inden at man køber en e cigaret:
Man skal først og fremmest sørge for at finde den slags e smøg man kan bruge i lang tid, ment på den måde, at man kan opgradere den.
Man skal også sørge for at vende sig at med at decideret gå udenfor for at ryge, da det er meget nemmere bare at gøre, når man lige er udenfor, fordi det som nævnt tidligere ikke tager specielt lang tid, at tage et hiv, som så også får dig til at indtage mindre nikotin, hvilket så får dig til at blive mindre afhængig. Dette er en af grundene til at det, er en meget effektiv måde, til at stoppe med at ryge på, da det ikke kræver noget specielt ekstra af dig selv, da det bliver ordnet for dig, og det tilfredsstiller dig på to måder, først det med at have noget i munden, og nr to nemlig at have nikoting og smagen af cigaretter.