Bruger nettet til at søge efter ting

Posted By on 3 sep, 2013 |


Nogen gange kan jeg godt bruge rigtig mange timer på at kigge rundt efter ting på nettet. Her på det seneste tid, har jeg ledt meget efter nogle helt specielle david jones tasker. Første gang jeg så de her david jones tasker var i et blad. Og siden da, har jeg bare jagtet dem rundt på nettet. Men lige meget hvor meget jeg kigger, synes jeg bare ikke de er til at støve op. Og det begynder så småt at irritere mig. Også fordi jeg bare så godt kunne tænke mig, at få fingrene i sådan en.

Har fundet andre gode ting på nettet

køb her

Men mens jeg har brugt så meget tid på at kigge efter de her david jones tasker, har jeg faktisk fundet noget andet, som jeg nok ikke var stødt ind i ellers. Og det er jo også en god ting, kan man sige. Det drejer sig om nogle smykker fra punk birds. De er simpelthen så fine og unikke. Jeg er bare faldet fuldstændig for dem, og bliver simpelthen nødt til at eje flere af dem. Så det ender nok med at blive denne måneds overtræk.

Mine små samleobjekter

Udover det, har jeg også haft heldet med mig til at finde nogle billige sneakers jeg har ønsket mig i længere tid. Jeg elsker sneakers, og har virkelig mange allerede. Man kan nærmest sige, at jeg er en lille samler. Jeg har dem da også fint stillet op derhjemme, og betragter dem næsten som små dele af en samling, hvor hvert enkelt par har en helt speciel betydning. Derfor er det også meget godt, at støde ind i nogle billige sneakers en gang imellem, da det ellers godt kan gå hen og blive en smule dyrt, med så mange som jeg har. Men vi har vel alle sammen vores laster, og sneakers er så åbenbart bare min.