Budgetter dit indkøb

Posted By on 15 feb, 2019 |


Det er altid nemmest at tage udgangspunkt i sig selv, og det er netop, hvad jeg vil gøre i dette indlæg. Jeg er nemlig kommet hjem efter et par dejlige dage i København, og det ville være synd at sige, at der ikke er rig mulighed for at købe sig fattig på både Strøget, på Fisketorvet, i Fields samt i alle de dejlige forretninger, der ligger rundt omkring i centrum såvel som fordelt på brokvarterene. Jeg var taget derover med det mantra, at jeg ikke skulle købe en masse til mig selv, og jeg tror, at den forudbeslutsomhed jeg havde, faktisk gjorde udfaldet: jeg endte nemlig med ikke at købe ret meget, og det jeg købte, væltede på ingen måde budgettet. Bevares, jeg kunne sagtens have brugt mangt en øre på diverse ting, men jeg gjorde ligesom op med mig selv hjemmefra, at det ikke var nødvendigt. Jeg er ellers en hund efter at købe tøj og diverse, men nogengange er det meget godt, at man lige stopper op og overvejer, om man egentlig har brug for det.