Den perfekte grill til vores terrasse

Posted By on 17 dec, 2013 |


Min kæreste og jeg har i de sidste uger utallige gange været inde og kigge på nettet for at se, om vi kunne finde nogle møbler og nogle hårde hvidevarer til vores nye hus. Jeg går meget op i udseendet på de ting vi køber. Møblerne og hårde hvidevarerne skal helst være enkle, uden for mange farver og så skal de selvfølgelig være i en god kvalitet og til en overkommenlig pris. De sidste dage har jeg været inde og kigge på grill. Min kæreste ønsker sig nemlig helt vildt en grill, sådan at han kan stå og grille lækre bøffer ude på vores terrasse til sommer.

En fin og god grill

I går fandt jeg hjemmesiden hos GrilLWorld.dk På hjemmesiden har de en masse godt grilltilbehør og de har et bredt udvalg i gasgrill, kugle grill og kulgrill. For mig betyder det ikke så meget hvilken slags grill det er, men mere hvordan den ser ud og om den passer til vores store nye flotte terrasse. På hjemmesiden fandt jeg en stor rustik gasgrill, den var ret flot og havde et flot mat sort design, men jeg syntes alligevel, at den tog alt for meget fokus fra vores flotte terrasse. Jeg fandt en kulgrill i et mørkebrunt design. Den mørkebrune kulgrill var ikke nær så stor, som den sorte gasgrill jeg havde fundet. Jeg var ret sikker på, at den ville passe godt til terrassen, men jeg kiggede alligevel videre, for at se, hvad de ellers havde. På forsiden af hjemmesiden havde de en hvid kugle grill. Jeg synes at den var rigtig pæn og samtidig var den på tilbud. Jeg bestilte den med det samme. Jeg ved at min kæreste bliver rigtig glad, når han hører at jeg har købt en grill.