Det er altid vigtigt at man har det rigtige drinksudstyr

Posted By on 28 dec, 2014 |


Til gode drikkevarer fortjener man at drikke af de helt rigtige og optimale glas

Hvis man har været så fornuftigt at investere i en god flaske rødvin, så er det også vigtigt at man har de rigtige rødvinsglas. Rødvinsglas kommer i mange former. Man kan både få til canti, bourgogne og mange andre slags. Det samme gælder hvidvinsglas og ølglas og drinksglas.

Man kan købe Ølglas her og alt muligt andet barudstyr i øvrigt. Øl glas er vigtige fordi at man skal kunne smage øllet ordentligt uden at alt skummet kommer ind i munden eller næsen samtidigt. Med det rigtige øl glas eller barudstyr så kan man lave gode serveringer for sine gæster eller kunder hvis man for eksempel har en bar eller noget.

Mange begår den fejl at drikke øl af flasken. Det er helt forkert. En øl skal drikkes af et højt og ikke for smalt glas. Der må også godt være noget struktur i glasset, så man nemt kan holde det, selvom det er stort og derfor tungt og fuldt af øl. Gyldent øl er i øvrigt rigtig smukt. Man skal ikke købe glas med logoer på eller billeder i øvrigt. Det er ikke så pænt og det giver forvirring i stedet for at holde fokus på selve øllets farve, boblerne og skummets konsistens.
Man kan stige det samme om rødvin. Man skal kunne se farven og dybden. Man skal også huske at holde fast i stilken og ikke om selve baljen eller blomsten eller knoppen eller hvad man kalder vinopbevaringen. Man skal holde om stilken for ikke at påvirke vinens temperatur med hændernes varme eller kulde. Det gør man ikke hvis man bare holder om stilken.

Nogle mener også at man skal suge luft med ind når man drikker vin, og andre drikke i øvrigt, så man rigtigt kan få gang i smagsløjerne. Luft er fuldstændig gratis barudstyr og det er et fif man kan anbefale alle som er glade for gode drikkevarer.