Elsker at klæde min datter fint på

Posted By on 28 sep, 2013 |


Jeg holder jævnligt øje med, hvornår der er hummel udsalg. Jeg er nemlig helt vild med tøj fra hummel, og specielt det man kan få til børn. Jeg har en lille datter på næsten et år, som jeg hvis jeg skal være ærlig, bruger som min lille påklædningsdukke. Jeg elsker at give hende fine outfits på, og pynte hende, sådan så andre kommenterer, hvor fin hun er i tøjet. Hun har f.eks nogle margot kjoler, som hun simpelthen bare er så fin i. Hun ligner en lille prinsesse med dem på. Faktisk blev jeg så forelsket i de margot kjoler hun har, at de rent faktisk er købt før hun overhovedet blev født. Dengang jeg så dem, blev jeg bare nødt til at have dem. Også fordi margot kjoler godt kan være dyre, og jeg var heldig at finde dem på tilbud. Så lader man altså ikke bare lige sådan nogle gå.

Spare mange penge til udsalg

Men med hensyn til hummel udsalg, holder jeg jævnligt øje med, hvornår de proklamerer udsalg. Også fordi man ved at holde sig opdateret på nettet, nogle gang kan være heldig at blive inviteret med til før arrangementer, hos noahogvictoria.dk. Sidste gang jeg var til hummel udsalg, fik jeg f.eks. en invitation til hummel børnesko udsalg, som man kun blive inviteret til, hvis man havde været tilmeldt nyhedsbrev i så og så lang tid. Og til det hummel børnesko udsalg var jeg faktisk heldig at finde tre par sko til min datter. Og i det hele endte jeg med at spare noget tæt på 600 kroner. Så det kan jo hurtigt betale sig, at holde sig bare en smule opdateret. Det er heller ikke fordi, at jeg har så meget andet at lave, nu når jeg er på barsel.