En international lederuddannelse

Posted By on 11 sep, 2018 |


Scandinavian Executive Institute tilbyder de, for ledere og bestyrelsesmedlemmer, absolut bedste uddannelser i Skandinavien. Derfor er det også med en vis stolthed, at Scandinavian Executive Institute kan bryste sig af et solidt samarbejde med INSEAD, ja faktisk et partnerskab.

Dette partnerskab har blandt andet bestået af løbende sparring mellem de to parter, om alt hvad der hedder udvikling og uddannelse af ledere gennem de tilbudte uddannelser. Scandinavian Executive Institute tilbyder 3 grene af uddannelser: Toplederuddannelse, lederudannelse og endeligt bestyrelsesudannelse. Bestyrelsesarbejde kan lede til et væld af jobmuligheder, og samtidig også give den enkelte en bred faglig viden. Hvis man ovenikøbet har en teoretisk ballast med i rygsækken, nemlig i form af en Bestyrelsesuddannelse i samarbejde med INSEAD, ja så er man altså godt rustet til erhvervslivets topposter. Bestyrelsesuddannelse INSEAD er bare en af uddannelserne. Den kaldes også Executive Board Programme og tilsigter at klæde sine studerende på til et liv blandt topledelse og topbestyrelsesposter. INSEAD tilbyder også Executive Management Programme, som er en lederorienteret uddannelse, og en af de bedste af sin slags i Skandinavien.

INSEAD er anerkendt på internationalt niveau. Dette ses blandt andet i form af flere afdelinger, eller campusser, i både Frankrig, Singapore og Abu Dhabi. Foruden campusserne arbejder INSEAD tæt sammen med flere internationale virksomheder og har tillige både et forskningscenter, der ligger i Israel såvel som et New York-lokaliseret kontor. Scandinavian Executive Institute er beliggende i Kolding, og man kan via hjemmesiden rekvirere masser af information om både lederuddannelsen, toplederuddannelse og ikke mindst Bestyrelsesuddannelse i samarbejde med INSEAD Der er en forventning om, at man som studerende har en betydelig og ikke mindst relevant ledelseserfaring; dette typisk som direktør eller på tilsvarende niveau. Endvidere er det afgørende, at man både taler og forstår engelsk da hele uddannelsen foregår på engelsk.