En skrækhistorie fra det virkelige liv!

Posted By on 11 jan, 2014 |


Lad mig nu fortælle dig en skrækhistorie fra mit liv, en historie der vil få dit hjerte til at banke hurtigere og dine hænder til at dryppe af koldsved. En historie der ikke er for sarte sjæle, men som skal tjene til skræk og advarsel for andre.

I min fritid er jeg hobbyfotograf, hvilket vil sige, at jeg ofte bliver hyret til at fotografere til f.eks. bryllupper, fødselsdage eller lignende. For 3 måneder siden kommer jeg hjem fra et job til en barnedåb, smider billederne i computeren og lægger mig trygt til at sove. Næste morgen tager jeg på arbejde, men da jeg kommer hjem står hoveddøren faretruende åbent og indenfor er mit hus jævnet som efter Københavns bombardement! Jeg gik i panik! Min computer med alle mine billeder var blevet stjålet, og da jeg (desværre) var en idiot havde jeg ingen anden backup end min harddisk der selvfølgelig også var blevet stjålet. Jeg havde hverken tænkt på en online harddisk eller anden online backup, og derfor var billeder nu pist forsvundet.

Politiet kan desværre ikke gøre ret meget ved den slags, men det har lært mig altid at have en online harddisk med automatisk backup fremadrettet.

Hvad kan man så lære ved det?

Jeg fortæller min historie for at andre ikke skal ende så ulykkelige som jeg uden nogen form for online backup. Efter indbruddet oprettede jeg en online backup hos Onlime.dk, hvilket er en automatisk backup der altså selv sørger for at opdatere min backup. Så tænk dig om, det er ufattelig træls at stå uden alt!