En tid med blomsterkursus

Posted By on 9 okt, 2013 |


Jeg er lige begyndt på blomsterkursus ved en veninde. Hun har altid haft grønne fingre, og har endelig besluttet sig for at gøre noget ved det. Vi har hver især fået tildelt et plantebord, som vi skal bruge til at sætte de blomsterdekorationer vi laver på. Mine børn var så søde at give mig nogle tasker fra reisenthel, som jeg har valgt at bruge som min egen lille personlige blomsterkurv. Min taske fra reisenthel bliver brugt flittigt, da der bliver kørt nogle dekorationer igennem på det blomsterkursus. Mine veninder og jeg, har allerede lavet over 20 dekorationer tilsammen. Tilsidst måtte jeg spørge, om jeg kunne få et nyt plantebord, da mit allerede var fyldt helt op til randen. Hun forklarede mig, at jeg bare kunne tage dekorationer med hjem i min fine reisenthel taske.

Blomsterkursusset er ved vejs ende

Vi har nu været på kursus i lidt over en måned, og mig og pigerne var også ved at være træt af alt det blomsterhalløj. Mit plantebord kom til at se rigtig godt ud tilsidst, da jeg havde udvalgt mine pæneste dekorationer til at udsmykke den med. Efter vores sidste dag på kursusset, havde jeg allerede fyldt min reisenthel taske helt op til randen med dekorationer. Hjemme ventede min dejlige mand, og mine to smukke børn. De overrumplede mig med flotte kommentarer, som var henvendt til mine dekorationer. Sommeren er lige om hjørnet, og jeg har tænkt mig at udnytte den flotte natur, og lave mig nogle rigtig flotte blomsterbuketter som jeg kan sætte op inde i huset. Men først vil jeg finde nogle steder til alle de fine buketter, som jeg har i forvejen, fra kæphesten.