Et smart woody pillefyr til et hvert hjem i Danmark

Posted By on 17 apr, 2016 |


Hvad skal man vælge når man skal have et nyt fyr, prøv et woody pillefyr

I Danmark findes der rigtig mange muligheder når det gælder opvarmning af ens hus. Man kan vælge fjernvarme, man kan have en brændeovn, man kan have en elektrisk radiator, man kan have jordvarme eller en varmepumpe. Nogle af dem er bedre end andre, og nogle af dem er miljøvenlige. Men hvad med en rigtig smart løsning, nemlig et stokerfyr, Scotte træpillefyr eller et Woody pillefyr. Hvis man syntes det lyder interessant så tjek dette link ud Scotte eller dette link ud

Hvad er det smarte ved et træpillefyr

Et Scotte træpillefyr eller Woody pillefyr er rigtig smart af rigtig mange grunde. En god grund er at det virker ligesom det gammeldags olie eller gasfyr, bare meget billigere og selvfølgelig også bedre for miljøet. Et pillefyr kan nemlig opvarme hele boligen, så man skal ikke spekulere på andre opvarmnings muligheder, det er rigeligt med et enkelt pillefyr. Oven i det så kan pillefyret opvarme alt det brugsvand man skal bruge.

Et andet plus er at det fylder mindre og er en del mere kompakt, og kan derfor passe ind i de fleste fyr rum en det gammeldags olie eller gas fyr, og det larmer mindre en de to gammeldags slags fyr.

Et Woody pille fyr kan brænde meget effektivt og miljøvenligt, så såvidt man kan læse sig til, så er der næsten kun fordele ved at købe et fyr til sit hjem.
Især i Danmark hvor en vinter kan vare rigtig rigtig længe, så der må man sige at der kan spares rigtig mange penge. Det sidste plus, måske man sagtens kan finde flere. Er at man kan købe sådan et fyr med noget der hedder energitilskud. Så bliver det næsten ikke nemmere at beslutte sig for hvilken slags opvarmning man skal have til sit hjem. Når der findes alle de fordele ved et træpillefyr.