Få lækkert og langt hår i Aalborg

Posted By on 8 aug, 2015 |


Få lækkert og langt hår i Aalborg

Drømmer man om langt hår i en fart, kan man få lavet professionel påsætning af hår i Aalborg. De har hair extensions, som er lavet af 100% ægte remy hår. Dette vil sige, at alle hårstrå vender samme retning og er 100% ægte menneskehår. Håret filtrer ikke og holder sig pænt i lang tid. Derudover tilbyder de 30 dages garanti fra påsætning af håret.

Har man hårextensions i sit hår og vil farve det, kan man højst farve det 1 til 2 toner mørkere. Det anbefales ikke at lysne håret, da det ikke tåler at blive afbleget. Vælger du at farve det, frafalder garantien på extensions fra Aalborg også.

De har Hair Extensions med forskellige påsætningsmuligheder. Man kan få lavet hot fusion og cold fusion. Ved hot fusion sidder der en lille tip af keratin på hver hårtot. Den opvarmes med en connector og herefter sættes totten fast om dit hår.

Ved cold fusion bruger man ikke varme til at påføre hårtotterne, men en lille silikone ring som strammer hårtotten om dit hår. Den er en god løsning, når man gerne vil have flyttet sine hårtotter op. Ved hot fusion aftages hår extensions med en keratin remover, som dyppes på tippen. Herefter kan totten pilles ud.

Du kan få Påsætning af extensions i Aalborg her.

Har man fået klippet sit hår kort, men fortryder det, kan man sagtens få påsat extensions i Aalborg såfremt håret ikke er kortere end 10-15 cm. Ellers kan det komme til at se kunstigt ud. Dette er naturligvis ikke ønskværdigt for nogen.

Holdbarheden på extensions varierer fra 4 måneder til 1 år alt efter hvor godt man plejer det. Man kan købe plejeprodukter specielt udviklet til hair extensions hos samme forhandler.

Er man i tvivl om hvor meget man skal købe til påsætning af håret er en tommelfingerregel, at man køber 100 stk 1g totter til tyndt-almindeligt hår. Til kraftigt/meget kraftigt hår anbefales det 120 til 170 stk som giver en guld påsætning af håret.