Få livet tilbage med en smuk og sund hud!

Posted By on 18 jul, 2015 |Skinlab er en hudplejeklinik forbåde mænd og kvinder. Det gælder om at se ung, smuk og frisk ud, og det kan skinlab bestemt hjælpe med! Skinlab tilbyder et meget bredt udvalg af forskellige skønhedsbehandlinger der hjælper dig med at bibeholde et sundt og friskt ydre. Skinlab har eksisteret siden 2011, og har igennem årene erhvervet sig tonsvis af erfaring indenfor skønhedsområdet. Der er både tilknyttet sygeplejesker og dermatologer på klinikken for at kunden får den bedst mulige behandling. Du får som kunde hos Skinlab en god rådgivning, og støtte igennem hele processen. Skinlab tilbyder alt fra botox behandlinger og kemiske peelinger til fedtfrysning og reducering af strækmærker samt ar.
botox

Gode botoxbehandlinger

Går du med tanken om at få lavet botoxbehandlinger? Så kan skinlab hjælpe dig. Botox er et produkt der har været anvendt i mere end 30 år. Det bruges til at udjævne synlige rynker i ansigt og på hals. Botox får musklerne til at slappe af, så de ikke trækker huden sammen hele tiden. Det er nemlig når huden trækkes sammen at rynken opstår. Det er ikke kun kvinder der får lavet skønhedsbehandlinger. Botox er en populær behandlingsmetode, den tilbydes både til mænd og kvinder i alle aldre. Der tilbydes botox i Kolding og på klinikken.

Lige som du vil have det

Skinlab tilbyder mange forskellige behandlingsformer. De hjælper din hud med at blive sund og smuk. Skinlabs klinik har eksisteret siden 2011, og befinder sig i Fredericia. Du kan komme forbi, ringe, eller skrive en mail og få en tid til konsultation. Behandlingerne som Skinlab udføre er yderst professionelle og godkendte af sundhedsstyrelsen. Tidligere kunder har været meget tilfredse med resultaterne, og der bliver set frem til at kunne hjælpe kommende kunder med at få at sundt og smukt ydre.