Få navn på tingene og få nemmere ved at holde styr på dem

Posted By on 15 mar, 2015 |


De fleste forældre der har deres børn i forskellige slags institutioner, har nok oplevet hvor svært det kan være, at holde styr på børnenes forskellige ting, lige så snart de bliver blandet sammen med de andre børns. For eksempel sådan noget som sutter, kan være umuligt at holde styr på. Og børnene ved jo ikke selv, om det er deres eller en de har taget fra en anden. Derfor kan man gøre forskellige ting, for bedre at kunne holde styr på det. Man kan for eksempel få sutter med navn. Sutter med navn er en super nem måde, at vide om det er ens barn sut, eller man står med en andens sut. Hvis man giver sit barn sutter men navn på med i institutionen er man fri for, at de bliver væk igen. Og det er selvfølgelig også noget, som man kan overføre på andre ting. Det smarte ved sutterne er bare, at man kan få dem, hvor de er forlavet, så de også har et smart design.

Få navn på det hele

Man kan jo sprede det ud til, bare at putte navn på alle børnenes ting. Det kunne være Madkasser med navn, som de fleste nok har prøvet. Mange børn har i dag også en drikkedunk med i børnehaven, og den skal der også navn på, for at man kan kende den fra de femogtyve andre der står på rad og række i køleskabet. På kan man finde alle de fine produkter, hvor navnet allerede er printet på produkterne på forhånd. Så får man samtidig også et fedt design, som børnene helt sikkert også vil synes om. Men man kan også finde mange andre produkter, som kunne være sjove at kigge lidt på. Eller som man måske kan støde på, at komme til at mangle i en eller anden sammenhæng. Det kunne for eksempel være høreværn til børn.

Pas på børnenes hørelse

Børn hørelse er noget af det, som der er kommet rigtig meget fokus på, hen over de senere år. Derfor er det også vigtigt, at man giver sit barn den rigtige beskyttelse, hvis det bliver udsat for høje lyde. Så er det jo smart, at man kan få høreværn til børn, som minder om almindelige høreværn, bare i en mindre størrelse, så de passer til barnet. Man kan også finde andre finde ting på hjemmesiden såsom armbånd med navn. Armbånd med navn kan være sjove at give i forbindelse med forskellige lejligheder, for så kan man bedre huske, hvor man har dem fra. Og det bliver også en lidt mere personlig gave, når man giver noget, som har barnets navn på. Man kan helt sikkert finde noget, som man ikke vidste man manglede, så det er bare med at komme et smut forbi hjemmesiden, for at se, om der ikke lige skulle være noget for en.