Fisk med vennerne

Posted By on 21 nov, 2013 |


Her for år tilbage mødte jeg et par nye venner. De var super søde og rigtig gode at være sammen med. Men de snakkede hele tiden om alt deres fiskeudstyr. Dette irritere mig lidt da jeg ikke selv er ude med mine fiskeliner så tit. Graden af deres fiskegrej snak bliver simpelhen værre og værre hele tiden. SÅ nu må jeg søge viden omkring fiskeudstyr. Så er det jo fedt at der er nogle venlige sindet mennesker som opretter hjemmesiden, hvorpå man kan få tips og trick omkring fiskegrej. Siden er super fin og man skal ikke være bange for at spørger. Som siden selv siger det: Igen spørgsmål er for dumme. Bare så længe de handler om fiskegrej. Det tager ikke engang lang tid at få svar for alle disse fiske nørder. De ved simpelhent alt hvad der er vær at vide omkring fiskeudstyr.

Jeg bruger næsten alt min tid på at fiske

Efter jeg har fået en masse tips og tricks, kan jeg nu være med i denne fiskegrej snak. Det er som om at jeg bliver taget mere seriøst når jeg bare slynger ud af eksperternes tips. på samme tid er jeg også selv blevet mere glad for at fiske, nu bruger jeg næsten alt min fritid på at være ude med mine fiskeliner. Jeg har aldrig været så glad for at have en fritids beskæftigelse som det at fiske. Det gør simpelhent min dag bedre. Jeg står faktisk lige nu og skal afsted på én uges lang fisketur, også en da i Norge hvor de har nogle af de største fisk. Det er ihvertfald det eksperterne de skriver inde på hjemmesiden. Så det bliver super hyggeligt at komme ud med sin nye fiskestang.