Forskellige fritidsaktiviteter

Posted By on 8 aug, 2015 |


Mange forskellige fritidsaktiviteter

Der findes mange forskellige fritidsaktiviteter. Det kan være alt fra sportsaktiviteter såsom fodbold, tennis, svømning til fritidsaktiviteter såsom spil.

Rubiks terning

Nogle mennesker kan godt lide at lege med en rubiksterning i deres fritid. En rubiks terning er en mekanisk pusle-opgave, som blev opfundet af den ungarske billedhugger og arkitektur-professor Ern? Rubik i 1974. Terningen er opdelt sådan at hver side består af 9 kvadrater, og kan roteres. Dette vil give en indtryk af at hele skiven af klodsen drejer sig. På den måde får man en illusion, at den store terning består af 27 mindre terninger (3 × 3 × 3). I ordnet tilstand har hver side af terningen sin egen farve. Dog tillader rotationen af siderne de mindre terninger at være ordnet på mange forskellige måder. Dermed består udfordringen i at bringe terningen tilbage fra en givet orden (med de mange forskellige farver) til dens oprindelige orden, hvor hver side har samme farve. (Kilde: Wikipedia).

Lege med kæledyrene

Nogle mennesker er mere til fritidsaktiviteter såsom at lege med ens kæledyr. Nogle mennesker går så meget op i det, at de f.eks. tager hunden til hundetræning, hvor hunden bliver trænet op til konkurrencer.

Alle mennesker er forskellige, og har forskellige interesser.