Giv din bil en god gave

Posted By on 30 apr, 2015 |


De hårde vintermåneder

De lune måneder er på vej, men det er ikke længe siden, der lå salt og sjap på vejene. Salt og snavs er ikke sundt for bilen, og selvom den er blevet vasket nogle gange, kan det godt betale sig at give den en ordentlig tur, så den er flot hele sommeren og klar til næste vinter. Hvis ikke man giver bilen en undervognsbehandling en gang imellem, risikerer man at skidtet får bilen til at ruste, og det ælder bilen mere end nødvendigt.

Find den behandling der passer til din bil

Det er meget individuelt, hvornår bilen har behov for en undervognsbehandling, da det afhænger af kørte kilometer, alder, køremønstre, pris osv. Det er en god idé at undersøge, hvad en behandling vil koste, og hvad den indeholder. På den måde finder man den bedste behandler til den bedste pris.

Forlænger bilens levetid

En undervognsbehandling giver rustbeskyttelse, og på længere sigt kan det godt betale sig at få ordnet ca. en gang hvert andet år. De fleste bilmodeller er ikke designet til det danske klima. Hvis bilen får rustbeskyttelse så ofte, som der anbefales, holder den sig flottere og i bedre stand, og man kan derfor også forvente at kunne sælge bilen til en højere pris, når man skal ud at have en ny.

Hvordan kan man forberede sig

Før man afleverer bilen til rustbeskyttelse, er det vigtigt, at man har vasket undervognen godt og grundigt, således at behandlingen kan laves uden problemer. Derudover skal man have bilens papirer og evt. sprøjteskema klar. Man skal ligeledes huske at stille de rigtige spørgsmål og være bevidst omkring den behandling, bilen får. Man skal huske at spørge om, hvorvidt der er graverende rustskader og om der er garanti på behandlingen. Har man købt en ny bil, skal man undersøge, hvorvidt bilen allerede er blevet behandlet. Dette afhænger nemlig af model og nypris.