Giv festen elegance med swingende jazz

Posted By on 13 jan, 2016 |


Giv festen elegance med swingende jazz

Planlægningen af festen er i fuld gang. Du har måske fået maden klar, indretningen er der styr på, invitationerne er sendt ud, men hov… Hvad med musikken? Musik til festen er en ret afgørende detalje for at der kommer stemning til selskabet. Derfor er det heller ikke ligegyldigt hvilken musik man sætter i gang. Leder man efter noget afdæmpet, lækkert og elegant? – Ja, så er det måske jazz musik man skal over i.

Jazz-til-fest.dk er en hjemmeside, hvor du kan booke dig til lækkert swingende jazz musik til din festlige begivenhed. Bandet som står bag hjemmesiden og leverer musikken til festen, kender alle de store kunstnere så som Nat King Cole, Miles Davis, Billie Holiday og mange andre inden for Jazz musikken.

Du kan booke Jazz-til-fest enten som trio eller kvartet, og du kan faktisk høre lidt af begge på deres hjemmeside. På den måde bliver det nemmere for dig at afgøre, hvad der er bedst til din fest. Jazz-til-fest kommer og spiller til alle slags fester, om det er musik til festen med vennerne eller musik til bryllup. Her kan du høre deres Jazzmusik

Mange har rost bandet for den gode kvalitet af lyd og fantastiske toner til festen. Der er ingen tvivl om at de er rigtig dygtige, og de er alle pengene værd. De er ikke dyre at booke og de kan dukke op i hele landet. Ønsker du en trio som musik til fest, koster de ikke mere end 4500-8000kr. Ved kvartet koster det mellem 6000-10000kr og her vil der være en sanger med til jazzmusik. Alle fester er naturligvis forskellige, og det er også derfor at prisen varierer. Men her et godt bud på hvad det ville koste.

Trio’en består af klaver, kontrabas og trommer. Mens kvartettet består af en vokal, klaver, kontrabas og trommer. Alle sammen har mange års erfaring inden for jazzmusik og har lavet flere udgivelser.