Håret er det første førstehåndsindtryk man giver

Posted By on 2 dec, 2014 |


Hår er en social accepteret beklædningsgenstand

Det er altså rigtigt nok. Håret er det første førstehåndsindtryk man giver til folk og derfor er der enorm meget magt i det hår man har. Men ikke alle har perfekt hår som de har i reklamerne. Derfor kan man bruge hair extensions for at fortykke og forlænge det hår man har. Hair extensions kan man påføre sit hår enten med hot fusion eller med cold fusion. Hot fusion er en varmebehandling af det kunstige hår. Cold fusion er en kold påførsel af det nye hår.
Med hot fusion kan man få et større og mere fyldigt hår, og med mere hår og med længere hår kan man få en masse ekstra og sjove frisurer som man kan prøve af i forskellige sammenhænge.
Men hair extensions kan godt være en bekostelig affære. Derfor er det fedt at man kan få extensions clips til gode priser

Hvis man finder en god og professionel forhandler for eksempel på nettet, så man kan få fedt hår uden at det koster en formue.

Hår er en stor del af kroppen. Det sidder fast på hovedet. Hår vokser langsomt men det vokser altid, også når man sover. Og så falder hår af hver dag. Mellem 100 og 300 hårstrå forlader hver dag hovedbunden og lander på jorden omkring os. Man får derfor tit hår i maden. Det er ikke særlig lækkert. Hår er faktisk kun socialt accepteret når det sidder på hovedet. Hår under armene og hår på benene er virkelig ikke moderne. Men hår på hovedet er fedt. Det er vigtigt med en flot og imponerende hårpragt.
Man kan både krølle sit hår og man kan farve sit hår. Mange glatter også sit hår med et glatte jern. Det betyder i virkeligheden at man stryger det med noget meget meget varmt, så håret får et chok. Det er et skægt fænomen.
Der er mange der sætter håret op i en såkaldt hestehale. Andre gør det i en rottehale. Det ligner bare slet ikke rottehaler,