Har du en ide til din næste ferie allerede

Posted By on 25 jul, 2018 |


Jeg har det gerne sådan, at mens jeg stadig er på min nuværende rejse. Så begynder jeg allerede at tænke over, hvor jeg gerne vil hen næste gang. For mig er det en kæmpe livsglæde at rejse rundt. Derfor er det også altid det, jeg ser frem mod. Når jeg tager mig sammen, og sparer penge sammen, så er det også for, at jeg kan komme ud og rejse. Og der må aldrig gå for lang tid imellem, at jeg er af sted.

Vil se hele verden

Jeg har også en drøm om, at jeg gerne vil ud og se det meste af verden. Der kan selvfølgelig være nogle undtagelser, fordi det simpelthen er for besværligt, at komme dertil. men de fleste steder skulle nu være en mulighed, og derfor har jeg dem da også på listen, når jeg skal kigge på diverse destinationer. Men hvor jeg lige står og skal hen næste gang, det ved jeg faktisk ikke. Men jeg har på fornemmelse, at det bliver en længere tur, jeg tager på.