Har skiftet blæk præferencer

Posted By on 18 sep, 2013 |


Jeg har egentlig i længere tid haft en præference for canon blækpatroner. Jeg ved egentlig ikke helt hvorfor. Måske kan det have noget at gøre med, at den kæreste jeg havde på det tidpunkt, var lidt af en teknik nørd, og han brugte altid canon blækpatroner. Og så blev det bare meget naturligt, at så gjorde jeg også det. Men nu når jeg ikke er kærester med ham mere, og jeg står og skal købe nye blækpatroner, er det ligesom om, at der er en hel anden verden uden canon blækpatroner der åbner sig. Jeg vil i hvert fald sige, at nu begynder jeg også at kigge på andre parametre, såsom pris. Og her har jeg fundet et mærke, som måske er meget mere mig. Samtidig er jeg blevet anbefalet enten brother patroner eller epson blæk.

klik her og køb

Forskelligt blæk til forskellige opgaver

Begge skulle de være rigtig fine produkter til prisen. Brother patroner skulle være en god all round blæk, til de fleste ting. Nu kommer jeg nok primært til at bruge min printer til at printe kedelige worddokumenter på. Så det siger jo sig selv, at jeg ikke ligefrem behøver at smide en hel million efter det. Epson blæk skulle være rigtig godt til hvis man printer billeder. F.eks. fra ferie eller andet. Altså sådan hvor man printer det ud på fotopapir, og sådan rigtig går op i kvaliteten af blækket, for at skarpheden på billeder bliver helt skarp og så videre. Men så feinschmecker er jeg altså ikke. Jeg har dog besluttet mig for, at prøve et andet mærke end det jeg normalt bruger. Om ikke andet, så bare for at gøre det i trods, og fordi jeg kan, grundet at jeg ikke har min ekskæreste mere, så nu bruger jeg også trilink.dk lidt mere.