Hold dit ansigt ungt og sundt.

Posted By on 20 jul, 2015 |


Hold dig ung – men pas på

Der tilbydes i dag et hav af forskellige ansigtskure og laserbehandlinger, som alle lover det samme: At holde dit ansigt ungt. Men pas på – ikke alle de behandlinger der reklameres med, er sunde for dig, og nogle af dem kan gå grueligt galt. Her følger et godt råd til, hvordan du kan holde huden ung og frisk ved et hurtigt besøg på en skønhedsklinik.

Professionel laserbehandling

På en skønhedsklinik tilbydes mange forskellige slags behandlinger. En af de behandlinger der tilbydes, er kosmetisk laserbehandlinger. Kosmetiske laserbehandlinger har været benyttet overalt i verden i omkring 20 år. Mens kvalitetskravene er forskellige alt efter hvilken del af verden man befinder sig i, kan man være sikker på, at enhver dansk skønhedsklinik med respekt for sig selv, anvender laserapparater, som indeholder den allernyeste og allersikreste teknologi inden for området. En laserbehandling består ganske enkelt af koncentreret lysenergi, som fokuseres på ét bestemt sted på dit ansigt. Når du får en laserbehandling, kan du få reduceret – eller i mange tilfælde endda helt fjernet – uønsket hårvækst, rynker, akne, sprængte blodkar og andre ting.

Farvel til uønsket hårvækst

Præcis hvilke hår der kan karakteriseres som uønskede, må være en subjektiv vurdering. For mange svarer beskrivelsen dog på hårvækst på ben, ansigt, skuldre, ryg med flere. Ved permanent hårfjerning med laserbehandlinger, er det muligt at blive helt fri for denne hårvækst. Ved permanent hårfjerning sker der ganske enkelt det, at det varme laserlys ødelægger de relativt skrøbelige hårsække, der er i vækst. For også at ødelægge de hårsække, som på det tidspunkt ikke var i vækst, er det nødvendigt med flere behandlinger. Når alle behandlingerne er overstået, er det dog med rette at behandlingen kaldes for permanent hårfjerning. du kan fjerne din tatovering her