Hurtig og effektiv hjælp

Posted By on 13 sep, 2013 |


Den anden dag tilbød jeg min mor, at gøre rent i hendes køkkenskabe. Men mens jeg var i gang med at gøre rent, kommer den ene skinne til skydeføre i klemme, og bliver faktisk en smule ødelagt, den vi havde købt hos veb. Jeg var helt vildt bange for, at skulle fortalle mine forældre, hvad det var, jeg var kommet til. Også fordi at min skade helt klart ville kræve en ny skinne til skydedøre. Først gik jeg lige lidt i panik, men så kom jeg i tanke om, at ved det firma, hvor man far havde købt billige stålvaske, solgte de også sådan en skinne til skydedøre. Så mon ikke de stadig havde den. Det er trods alt ikke mere end en uge vi har haft gang i pågældende fyr. Da jeg ringede spurgte han, om jeg havde brug for flere billige stålvaske. Først undrede jeg mig godt nok lidt over det, men kommenterede det ikk yderligere. Senere fortalte han, at han havde kunne kende det på telefonnummeret.

Fik det ordnet uden mor opdagede det

Han havde heldigvis lige en skinne tilbage til de køkkenskabe, som min mor har, så det passede jo perfekt. Så dem skyndte jeg mig at få bestilt,  og så håbede jeg ellers på, at min far kunne hjælpe mig med at udskifte dem, inden min mor rent faktisk nåede at opdage, at der har været noget galt med dem. Hun kan nemlig godt være en lille smule øm over for sit køkken nogen gange. Så det er ikke lige altid, at man behøver fortælle hende om, hvis der er noget som ikke lige spiller som det skal. I hvert fald ikke, hvis vi kan fikse det, uden man kan se eller mærke det. Så har min far og jeg en lille aftale om, at vi lader hende leve i uvisheden.

skinne til skydedøre