Hvor finder jeg en god bager i københavn

Posted By on 13 sep, 2013 |


Jeg er lige flyttet til hovedstaden. I den forbindelse vil jeg gerne holde en brunch for mine veninder som bor herovre allerede. Derfor fik jeg dem også inviteret til søndag formiddag. Mit eneste lille problem var, at jeg ikke kender nogen bager københavn. Jeg ved ikke hvor de ligger, eller hvem byens bedste bager er. Samtidig er det lidt svært at slå bager københavn op på nettet, da der kommer så mange muligheder op, at det jo er umuligt at vælge en ud. For tænkt hvis der fandtes en tættere på, eller den der stod lige neden under var meget bedre. Derfor ringede jeg til sidst til min veninde, for at høre, om hun kunne anbefale en bager københavn. Og der var jeg heldigvis heldig, at hun havde styr på hvor byens bedste bager ligger.

Levede op til alle forventninger

Hun anbefalede en bager frederiksberg, som skulle have et super godt ry. Jeg bor på frederiksberg, så umiddelbart lød det jo som lige i nærheden. Jeg fik skrevet adressen ned. Og for at være helt sikker på, at den kunne leve op til brunchen besluttede jeg mig for, at tjekke den ud inden søndagens arrangement. Og godt nok var det en bager frederiksberg, men den lå godt nok ikke lige i nærheden. Men da jeg endelig fandt frem til den, blev jeg ikke skuffet. Ude fra var det sådan en fin bager, og da jeg kom ind, blev jeg mødt af en masse store flotte kager, og lækre brune brød. Jeg købte et brød og to forskellige kager. Og jeg må sige, jeg blev slet ikke skuffet. Det var virkelig noget af det bedste brød jeg nogensinde har fået. Så bageren havde helt klart klaret testen, og jeg glæder mig, så meget til at få brød derfra på søndag.

kager københavn det er bodenhoffs