Hvor køber jeg badminton bolde?

Posted By on 25 sep, 2013 |


I forbindelse med min næste badminton kamp, som afholdes på sjælland, hvilket egentlig betyder, at jeg skal rejse med toget i 4 timer eller også køre med mine forældre i 3 timer, skal jeg have fundet nogle billige fjerbolde, som jeg kan bruge til den næste kamp. At jeg finder mine fjerbolde billigere end normalt er ikke ensbetydning med, at jeg ikke går op i at købe noget i god kvalitet, for selvfølgelig gør jeg det. Som professionel badminton spiller er det klart at man skal have nogle fjerbolde i en ekstra god kvalitet. Jeg mener derfor at det at finde dem billigt, blot er for at kunne spare nogle penge. Jeg har nemlig ofte været rigtig heldig med, at kunne finde nogle bolde billigere på internettet, end hvad de koster i butikkerne, og det er netop også derfor, at jeg endnu engang higer hen imod min computer, for at få fundet nogle gode badminton bolde til min næste kamp på sjælland i næste weekend.

fjerbolde

Halv pris på fjerbolde

Ind til videre har jeg fundet to webshops, hvor jeg kan få nogle virkelig gode kvalitets fjerbolde til det halve af, hvad de koster i butikkerne. Det vilde er jo, at det er nogle virkelig billige fjerbolde, selvom kvaliteten er meget høj og der intet er i vejen med dem. Derfor regner jeg også med, at det nok bliver dem jeg køber til den næste kamp, med mindre jeg får fundet nogle andre fjerbolde, som jeg hellere vil have med til min næste kamp, men det tror jeg nu ikke. Det er nemlig sådan, at mærket på disse bolde er det mærke jeg altid bruger og det er altså rart at være bekendt med et mærke, som man næsten altid bruger.