Hyggelige cafeture med infrarød varme

Posted By on 3 sep, 2013 |


Jeg elsker at tage på hyggelige cafeture om aftenen, når mørket falder på og stemningen inde i byerne kommer frem. Mine veninde og jeg vælger næsten altid at sidde udenfor på cafeen, da det bare er lidt mere hyggeligt og knap så tætpakket, som indenfor på de små cafeer som havde en terrassevarmer fra solamagicshop. Dog kan det godt blive rigtig koldt at sidde udenfor, så duggen først falder. Dette gælder nu også stadig, hvis det er midt om sommeren. Derfor tænder cafeen vi plejer at komme på altid deres lækre infrarød terrassevarmer, som gør at der kommer en lækre brise af varme hen til os, så vi ikke behøver at sidde og fryse længere på grund af den fantastisk terrassevarmer el, som cafeen har sat op udenfor. Vi kunne selvfølgelig også bare vælger at sætte os indenfor i stedet, men der er bare et eller anden over de varme sommeraftener udenfor, så hvorfor ikke nyde dem mens vi har dem.

billig elvarmer

Købe en billig elvarmer

Efter at have kommet på vores stamcafe med terrassevarmer el længe, har jeg nu også overvejet, om jeg ikke selv skulle købe en billig elvarmer ud til min terrasse derhjemme. Jeg synes nemlig ideen med en infrarød terrassevarmer er helt fantastisk, dog er sådan en terrassevarmer el lidt for stor til min lille terrasse derhjemme som jeg så på google plus. Netop derfor tænker jeg lidt på, at en lille fiks og billig elvarmer ville være meget bedre hjem til min lille hyggelige terrasse derhjemme. Ikke som en erstatning på vores mange cafeture, men nu mere bare for, at jeg ikke selv skal sidde og fryse om aftenen, når jeg sidder udenfor og læse en god bog meget sent om aftenen.