Idéer til havehygge

Posted By on 29 okt, 2013 |


Elsker du også at bruge tid i din have, men mangler du idéer til, hvordan du gør den hyggelig i vintermånederne? Så vil jeg nu give tre gode råd til dig, der gerne vil have mere glæde ud af din have i de kolde vintermåneder. http://frydenstrand-naturhave.dk/

havemøbler til rigtigt gode priser

Tre gode tips til vinterhaven

Det første råd jeg vil give til alle, der gerne vil have mere glæde af deres have året rundt, er at vælge de rigtige havemøbler. At finde de perfekte havemøbler kan være både svært og tage lang tid, men når man først har fundet de helt rigtige havemøbler, har man taget det første skridt til at få mere glæde ud af sin have. Det vigtigste man skal huske, når man køber havemøbler, er at vælge efter, hvor de skal stå. Ønsker man at have havemøblerne stående ude hele året skal man derfor tage højde for, at vælge et materiale, der kan holde til vejr og vind som f.eks. plastic eller rustrit stål.
Det andet råd jeg vil give, er at skabe lys i haven. Dette kan især gøres ved at bruge dekorationslys som en del af havens indretning. Der findes mange former for lanterner, fakler eller andre dekorationslys, der kan være med til at skabe hygge og energi i havens rum. Her op til Halloween er det desuden oplagt at lave udskårne græskar eller roelygter som dekorative lysende elementer i haven.
Det tredje og sidste råd jeg vil give er, at tænke på havens dyr i løbet af vintermånederne. Hænger man fuglekugler eller foderhuse op, vil haven bibeholde et rigt fugleliv selvom det bliver vinter, og så hjælper man desuden naturens dyr. Foderhuse eller neg kan desuden fungere dekorativt.