Ikke mere blæk til at printe

Posted By on 23 sep, 2013 |


Her den anden dag, var jeg nede i byen fordi jeg skulle have nogle nye hp blækpatroner til min printer. Jeg havde dagen forinden stået i den uheldige situation, at skulle stå og printe en masse sedler ud. Men så midt i printningen havde printeren meldt ud, at den altså manglede nye blækpatroner. Men sådan nogle, lå jeg altså ikke lige på inde med på lager. Og da det var nogle ret vigtige papirer, blev hele situationen lige pludselig lidt anspændt. Men jeg klarede det ved at sende filerne til en veninde, som så kunne printe for mig, og så måtte jeg bare tage over til hende, for at hente dem. Ikke optimalt, men jeg fik da løst problemet. Derfor tænkte jeg også, at jeg ville købe nogle hp blækpatroner til hende, for jeg jo havde gjort brug af hendes.

Fik blækpatroner rigtig billigt

Men da sådan nogle hp blækpatroner, jo ikke er helt billige, besluttede jeg mig for, at tage nede i byen, for at se, om man ikke kunne være heldig og finde noget billig blæk. Og der var jeg faktisk heldig. For nede ved siden af min lokale brugs, så jeg nemlig en reklame for billig blæk. Og så endda på de hp farve patroner jeg lejer at bruge. Derfor gik jeg ind i butikken for at høre mere. Faktisk var det ganske simpelt, jo flere hp farve patroner jeg købte, jo større en rabat kunne jeg opnå. Og da jeg jo både skulle have til mig selv, min venindes printer, og så nogle stykker til at have på lager, løb det jo hurtigt op i nogle stykker. Derfor kunne jeg også opnå en ret høj rabat, og jeg endte derfor med, at få blækpatronerne rigtig billigt.