Indret flot med gardiner

Posted By on 12 jan, 2015 |Valget af gardiner betyder bare rigtig meget når man indretter sit hjem. For det første så skifter moden indenfor gardiner rigtig meget over tid. Dette ser man med det samme når man ser film af ældre dato. Hvor man i helt gamle dage havde meget store og tunge gardiner, så er det i dag moderne med ultra lette og næsten usynlige løsninger. Men der er så mange flotte løsninger man kan vælge i mellem når det kommer til måder hvorpå man kan dække sine vinduer for at sikre sit privatliv. Der er for eksempel mange der vælger persienner eller rullegardiner, som også har den fordel at de ofte kan fås i mørklægnings udgaver der effektivt blokerer for alt sollys. Dermed får man en bedre søvn idet man ikke bliver vækket af lyset klokken fem om morgenen om sommeren. Ligeledes er det en fordel hvis man skal se fjernsyn og solens stråler står lige ind på skærmen og giver reflektioner.

Gardiner er også til udendørs brug

Hvis man vil forlænge sommeren eller bare godt kan lide at sidde ude på terrassen en sommeraften, så skal man kigge på markiser eller solsejl. Hvis man hænger markiser op over terrassen, kan de nemt og hurtigt rulles ud når man kan mærke at duggen begynder at falde og det bliver klamt at sidde der. Solsejl er lidt mere permanente end markiser, idet de er lidt mere omstændelige at sætte op, til gengæld er de væsentligt billigere i indkøb og de findes i et utal af farver og mønstre, så med et
solsejl får man lidt flere muligheder for selv at sætte sit præg på hvordan haven skal indrettes. leder du efter nye markiser? så kan du med fordel starte på nettet for at danne dig et overblik over hvilke modeller og typer du kan vælge i mellem og hvad de koster. Der er nemlig et meget stort prisspænd fra de helt billige og til de dyreste, men der er også stor forskel på hvor farveægte de forskellige stoffer er, og om markisen skal være manuel eller elektrisk.