Island kalder – Rejs til Island og oplev naturen man aldrig glemmer

Posted By on 4 aug, 2015 |


At rejse er at leve

Dette citat har man nok hørt mange gange, og de fleste er enige! For når man rejser, får man sig helt unikke oplevelser, som man normalt ikke kan gøre ved at blive hjemme hele tiden. Når man rejser, er det en oplevelse i sig selv at opleve et andet land, møde en ny kultur, høre et nyt sprog, lære nye mennesker at kende, se noget nyt, opleve noget nyt…..

Rejsen går til Island

En rejse til Island vil helt klart give en nye og unikke oplevelser. Med en rejse til Island vil man kunne opleve landets skønne natur. En rejse i Island byder på letsjere, vandfald, gejsere og vulkaner. Noget man ikke oplever hver dag!

Island. Det lille samfund med flot natur

Island er et misvisende navn for vulkanøen. For på Island er der næsten intet is. Man burde skifte om på navnene mellem Grønland og Island, så ville det passe bedre til, hvad øerne kan byde på. Island er 89 % isfri. Island er kendt for at have en helt unik natur, som man ikke kan finde andre steder. Derfor er det hele rejsen værd, hvis man gerne vil prøve noget nyt.

Islandsrejser med Travelnord.dk

Man kan booke islandsrejser med Travelnord.dk. På Travelnord.dk’s hjemmeside kan man finde mere information omkring, hvilke slags rejser man kan booke, og hvilken pakke man ønsker. TravelNord.dk har eksperter, som planlægger rejserne til Island. Der tages hensyn til landets ekstreme faktorer såsom høje fjelde og ustabile vejrforhold.
Man kan booke forskellige slags ferier, såsom kør selv ferie, rideferie, weekendture, grupperejser, skolerejser og firmarejser. Når man har fundet ud af hvad ens behov og ønsker er kan man kontakte virksomheden, og finde det, der passer bedst til en.
Hvis man ikke ønsker at køre selv til Island, kan man rejs med fly til Island. Men det kan være en unik oplevelse i sig selv at køre til Island. Læs mere om de forskellige muligheder på Travelnord.dk.