Jeg har lige fået ny job

Posted By on 10 okt, 2013 |


Jeg har længe gerne ville have mig et nyt job, og her den anden dag var heldet så med mig. Jeg fik muligheden, at sælge senge ved den lokale dyne og madras forretning. Da jeg kom på arbejde, den første dag kunne jeg se de forskellig produkter der var i butikken. Her kom det som en overraskelse, da jeg så at der var noget der hed børnesenge og juniorsenge. Jeg troede det var det samme, men det var åbenbart en aldersforskel på de to produkter. Jeg synes nu det var sjovt, at der er noget der hedder børnesenge og juniorsenge. Mine første kunder kom en time efter, at jeg var mødt op på arbejdet. Det gik forholdsvist smertefrit og de ledte efter nogle pige senge. Der gik ikke lang tid, før jeg havde vist dem frem de flotteste pige senge, hvor de valgte at købe den jeg forslog dem.

børnesenge kan købes hos os

Klokken slog endelig 18:00, og jeg skulle hjem fra min første dag på arbejdet. Da jeg kom hjem, kunne min kone slet ikke vente med at høre hvordan min dag var gået. Jeg fortalte hende, at mine kollegaer var rigtig søde, mens det var en dejligt nemt job. Jeg fortalte hende også om hvordan, de havde inddelt sengene efter juniorsenge og børnesenge. Det grinte vi begge to meget af, og resten af dagen gik med at vi slappede af på sofaen. Næste dag stod den på lageroptælling, og dette gik strygende. Jeg endte med, at sælge over 10 senge den dag hvilket min chef syntes var meget imponerende. Jeg føler at han har et godt øje til mig, og at jeg måske kunne se frem til en forfremmelse i den nærmeste fremtid. Det ville også være rart med lidt ekstra penge til derhjemme.