Kærlighed bekræftes med ringe

Posted By on 21 feb, 2015 |I de fleste lande i verden bekræfter par deres gensidige kærlighed ved at udveksle smykker som begge parter så efterfølgende bærer som et signal til alle andre om at man er optaget på kæreste markedet, og derfor ikke er en som andre skal forsøge at score. Det er sikkert forskelligt hvilke smykker der bruges i de forskellige kulturer, men i den vestlige verden bruger man enten forlovelsesringe eller vielsesringe, alt afhængig af hvor langt man er nået i forholdet. Der er forskelligheder i den måde hvorpå man bærer ringene i de forskellige lande, men det er dog altid ringefingeren der bærer ringen. I Danmark bærer vi vielsesringe på højre hånd og argumentet er at det er den hånd man benytter når man hilser på andre mennesker og dermed er det den hånd de præsenteres for. I USA, og sikkert også andre steder, er det derimod venstre ringefinger der bruges til vielsesringe, og her er argumentet at det er fordi det er den hånd der er tættest på ens hjerte. Det er jo en lidt mere romantisk tilgang, men begge dele giver vel god mening?

Der er mange muligheder når et par skal ud og vælge, men kig på forlovelsesringe – Fredberg fpr her finder I for det første en masse smukke ringe, og formentlig er der også netop de ringe som I kan bruge til at bekræfte netop jeres kærlighed, og ellers så kan I i hvert fald finde en masse inspiration til hvad I kunne tænke jer at ende op med.

Når man vælger forlovelsesringe er der flere ting man skal tænke på. For det første så er man jo to der skal vælge sammen, og da begge parer må forventes at skulle bære ringene fremover, så dur det ikke hvis den ene part sætter sin vilje igennem, så den anden ikke er helt tilfreds. Der er også et økonomisk aspekt, ikke mindst fordi det ofte er ret unge mennesker der forlover sig, og i den perioder er der jo enormt mange andre udgifter til etablering af voksenlivet som der også skal være plads til.