Kaffe til enhver lejlighed og stemning

Posted By on 14 jul, 2015 |


Et nyt ydre

Det tidliger Merrild har skiftet navn til , men konceptet er det samme. Kaffemaskine Erhverv tilpasser sig omgivelserne og bidrager til den helt rigtig stemning. Forhandleren af maskinerne har et værdigrundlag, der betyder en god kaffeoplevelse til alle – og i en virksomhed både til medarbejdere og kunder. Den rigtige kaffe til et givent øjeblik, kan give magiske stunder.

Kaffe nydes ikke kun i det private

Professionelle industri kaffemaskiner findes på . Kaffemaskine Erhverv findes i forskellige modeller, fordi en kaffemaskine skal tilpasse sig omgivelserne og atmosfæren hos den virksomhed eller institution, hvor den skal stå.

Opfyldning af maskinen

Professionelle industri kaffemaskiner vil, hvis alt går, som det skal, før eller siden blive tom, og derfor skal man sørge for at have et lager af både kaffepulver og te. På den måde kan maskinen yde sit optimale, og der vil altid være frisk kaffe til rådighed. Det er vigtigt, at man sørger for at udskifte pulveret inden udløbsdatoen, for på den måde at give maskinen den bedste forudsætning for at lave perfekte kopper kaffe. Kaffemaskine Erhverv vil oftest blive brugt mange gange i løbet af en dag, og det kan være en god idé at have en ordning, således maskinen bliver fyldt og rengjort på de rigtige tidspunkter.

Tilbehør til kaffen

Professionelle industri kaffemaskiner sørger for en god kop kaffe, men Ffr at få den perfekte kaffeoplevelse, kan man som ejer af maskinen tilbyde forskelligt tilbehør. Noget tilbehør kan rent praktisk være en god idé at have til maskinen, således den kan blive rengjort. Andet tilbehør som f.eks. sukker eller chokolade, kan nydes sammen med kaffen. Merrild som nu har skiftet navn til JDE professionel, har et sortiment af tilbehør, som kan tilkøbes.
kaffemaskine erhverv