Køber alt mit tøj på nettet

Posted By on 24 sep, 2013 |


Jeg shopper gerne alt mit modetøj på nettet. Det er egentlig noget jeg er begyndt på, på grund af en veninde. Hun har nemlig altid købt billige modetøj på nettet, og så en dag introducerede hun mig lidt for det. Og så må jeg indrømme, at jeg bare blev bidt af det. Altså i princippet er det jo ikke det store, at sidde og købe sit modetøj på nettet. Men hvis man sammenligner med hvor smart og tidsbesparende det er, kan man lige pludselig se store foredele ved det. Det er jo super nemt, bare at sidde hjemme i sofaen en mandag aften, hvor man alligevel ikke har noget at lave, men hvor de almindelige butikker har åben. Så kan man sidde der i ro og mag og finde det billige modetøj, som man godt kan lide. Og det har jeg nok også været lidt for slem til her på det sidste, fra lunas.

modetøj

Det er svært at lade være

Jeg er nemlig specielt blevet helt vild med at købe ichi kjoler. Jeg er sådan en pige, der altid går i kjole. Jeg bryder mig faktisk ikke rigtig om at gå med bukser. Og derfor har jeg også rigtig mange kjoler. Og så har jeg bare fundet ud af, at ichi kjoler passer mig rigtig godt. Så er jeg også bare vild med deres designs, og hvis man er god, kan man være heldig at finde dem til nogle rigtig gode priser. Det er så også resulteret i, at jeg måske har lidt flere ichi kjoler end jeg reelt set har brug for. Men så skyder jeg igen skylden på, hvor nemt det er, at sidde og shoppe modetøj på nettet. Selvom jeg godt ved, at jeg jo bare kunne lade være. Men når tilbuddet ligger lige der foran næsen på en, er det altså svært at lade være.