Kreativt nips gør hjemmet nyt og lækkert

Posted By on 7 jul, 2015 |


Kreativt nips gør hjemmet nyt og lækkert

…Når boligen bare summer af liv og hygge. Hyggelige pyntepuder, en lækker dug, et par stearinlys i tusmørket, som sætter stemningen og hygge til nye højder. Er man en rigtig livsnyder, som elsker at sætte den rigtige stemning på bordet, kan man finde lækkert nips og grej som virkelig giver det et skub i den rigtige retning. Og det behøver ikke engang at koste kassen for lækkert brugskunst og boligindretning!

Gør dit hus til dit hjem

Et hus bliver ikke et hjem, før man er til stede og bruger stedet sammen med sin familie. Det skal være der, man lader op og det skal være et sted som samler gode minder, der nærer familien. Det behøver ikke være det nyeste nye i boligindretning. Hvis det ikke er dig, så bliver man ikke lykkelig af at være der. www.nordhjem.dk er faktisk et af de forhandlere af brugskunst og boligindretning som sætter den personlige stil i højsædet. De er kreative og kommer med masser af ideer og inspiration til at gøre huset til dit hjem. Man finder en masse inspiration og ideer til boligindretning, og så kan også lave en ønskeliste på siden.

Hvor skal man dog lige starte?

Ting skal rumme af positiv energi. De skal inspirere og fylde en med overskud. Det lyder nærmest terapeutisk. Og det er det måske også lidt. Det hjælper i hvert fald at gøre noget ved sit hjem, så man kan lide at opholde sig der. Så giv slip på alt det, som tager energi fra jer i huset, og fyld det med brugskunst og boligindretning som gør en glad. Fokuser på nogle farver, som man godt kan lide. Leg med mønstre og inddrag børnene i boligindretningen. Man kan sagtens lave projekter som er en blanding af gør det selv og indkøbte varer. Og så er huset fyldt med lækre ting, som har en personlig værdi og nogle hyggelige minder bag.