lyhne-vvs.dk

Posted By on 14 jul, 2015 |


En beskrivelse af Lyhne-vvs.dk

Hvis du har problemer med, dine rør så kan du bare ringe til Lyhne-vvs. Lyhne-vvs er en del af Kolding vvs, som er en gruppe, med de bedste vvs firmaer i Kolding. Lyhne-vvs er specialister i sanitet, armaturer, tagrender, ventilation, varme, afløb, blikarbejde, badeværelser, fjernvarme, skifertage, industri installation, byfornyelse, diamantboring i beton.

Lyhne-vvs, arbjeder for mange firmaer, hvor de laver de forskellige industri installationer.

Lyhne-vvs har en helt speciel måde at lave gulvvarme på badeværelser, fordi deres små varmerør er specielt fremstillet, så de skal ligge på en anden måde end normalt. effekten øges ved hjælp, af en særlig slags keramik. De har et stort udvalg af fliser som øger effekten lidt mere.

vvs Kolding vagt, er lidt ligesom alarmcentralen bare inden for vvs, det vil sige at firmaet forpligtiger sig til rykke ud 24/7.
vvs kolding vagt
Lyhne-vvs tilbyder service tjek, det er vigtigt for dem at kunderne er 100% tilfredse, så de ikke skifter til konkurrenterne, de arbejder både for Fru Madsen, store firmaer og boligselskaber.
Lyhne-vvs har eksisteret siden 1957, deres svende, er veluddannet og servicemindede.
Lyhne-vvs har konkurrence dygtige priser, de sender en mand ud for at, kigge inden de giver en pris, så de ikke gør det for dyrt eller for billigt. Lyhne-vvs går meget op i at man sparer på energien, de har et par gode råd til hvordan man kan spare, som fx. at kontrollere dit forbrug og notere ned en gang om ugen, så du kan se årligt om du har brugt for meget energi, man skal også holde øje med returløbet. fordi hvis det bliver for varmt, kan det resultere i at afgiften stiger, det var hvordan man sparede penge på strøm og varme. Man skal fylde sin vaskemaskine og opvaskemaskine helt før man starter den, det var en måde at spare penge på vande regningen på.