Min nye lejlighed

Posted By on 20 aug, 2013 |


Mine forældre har investeret i en lejlighed i københavn, som det er meningen jeg skal flytte ind nu, nu jeg skal til at studere derovre. Det er virkelig lækkert at have styr på boligsituationen. Specielt når jeg ved, hvor svært det er, at finde en ordentlig bolig op til studiestart. Det eneste problem ved lejligheden er, at den mangler nyt køkken og bad. Men min far havde set en billigt køkken online, og mente ikke det skulle være noget problem at installere hverken køkken eller bad. Selvom min far havde fundet det, han mente skulle være det nye køkken var min mor og jeg alligevel lige ude ved en køkkenfirma eller to, for at kigge på billige køkkener selvfølgelig.

billige køkkner i kolding

Fandt billige køkkener på nettet

Men så en dag, hvor jeg ganske tilfældigt sad og kiggede rundt på nettet efter nogle ting, faldt jeg over en køkkenfirma, men nogle yderst billige køkkener. Det viste sig, at de solgt ud, da de skulle flytte lokaler. Jeg skyndte mig straks at ringe til min far, og forklare ham om siden. Med det samme gik han ind og kiggede, og inden for en halv time, havde vi fundet og betalt mit nye køkken. Det er super flot, og vi fik det til langt under en tredjedel af prisen. Så nu er alle glade, og jeg glæder mig bare til, at lejligheden er klar til at kunne flytte ind i.

køkkenfirma fra kolding