Min nye smarte iphone 5

Posted By on 5 sep, 2013 |


Jeg har fået den lækreste iphone af min far. Den er ikke helt ny, da det er hans gamle som han købte fra iudstyr.dk. Han købte nemlig en hel del hjem til alle hans ansatte i firmaet og da hans ene ansatte skulle rykke over i en anden afdeling, fik jeg lov til at få hans gamle telefon. Derfor leder jeg lige nu efter noget lækkert tilbehør til iphone 5, som jeg kan bruge til min fine mobil. Blandt andet kune jeg som noget nyt iphone tilbehør godt bruge nogle høretelefoner, da min fars kollega havde ødelagt dem der fulgte med iphonen den gang han fik den igennem min far. Jeg leder derfor lige nu efter dem og meget andet tilbehør til iphone 5 på internettet, så jeg kan give min nye iphone lidt kærlighed. Det tror jeg nemlig den trænger til.

tilbehør til iphone 5

Alt slags ipad mini udstyr

Det er ikke første gang jeg køber apple tilbehør på internettet. Jeg har nemlig også en ipad mini, som jeg købte noget ipad mini tilbehør til på  et tidspunkt, men der gik dog ikke længe, fra første gang, til at jeg købte noget fra den webshop igen. De har ipad mini tilbehør i  alle afskygninger og virkelig så alle kan finde det de søger efter. Hvad endnu bedre var, at da jeg ledte efter noget ipad mini tilbehør, gik der kun to dage fra jeg bestilte det, til at det lå i min postkasse. Det er nok den bedste service jeg nogen sinde har kendt til. Nu håber jeg så, at kunne finde noget lige så godt tilbehør til iphone 5, som jeg fandt til min ipad mini, den gang jeg bestilte noget derinde til den. Hvis ikke, findes der jo også et hav af andre hjemmesider med iphone 5 tilbehør.