Når lynet slår ned

Posted By on 1 jul, 2018 |


Vejret er forunderligt, og det har altid været genstand for rigtig megen omtale, og det vil det formentlig altid fortsætte med at være. Det kan drille, når man arbejder med vejret, men det kan selvfølgelig også give udfordringer i hverdagen får den almindelige dansker. Men en af de udfordringer, der kan være allerstørst, er, hvis det går ud over en virksomhed og virksomhedens mulighed for at yde det optimale. Især kan en ting som lynnedslag være ufatteligt frustrerende og meget ødelæggende, hvis det slår ned i vindmøller eller andre former for maskiner eller teknik, som selvfølgelig ikke har godt af at opleve dette.

Beskyttelse mod lynnedslag

En af de ting, der kan gøres mod lynnedslag, er at sørge for at din vindmølle har beskyttelse. Hvad enten det er en privat vindmøller, eller om det er en vindmølle som en del af en vindmøllepark, så vil det altid være mest belejligt at undgå lynnedslag i en vindmølle, fordi teknikken sandsynligvis vil tage skade af det. Lynafledere er i den forbindelse selvfølgelig en rigtig god ting. Men alligevel kan det vise sig ikke at være tilstrækkeligt. Derfor har polytech lavet lightning strike protection. lightning strike protection sørger for, at vindmøller ikke tager skade, hvis uheldet skylle være ude, hvis lynet nu skulle risikere at slå ned i lige netop din vindmølle.
Vejret kan naturligvis ikke styres, så derfor skal man altid tage højde for, at der vil komme uforudsete ting. Og selvom det selvfølgelig vil være en udgift, og selvom det ikke er alle vindmøller, det går ud over. Så vil det altid være en meget fornuftig idé at beskytte sig mod lynnedslag i sin vindmølle, for den dag, at lynet virkelig slår ned, så kan det være meget ødelæggende, og så kan man være rigtig meget på den. Beskyt dig derfor altid og på forkant mod, når lynet slår ned.