Nyt til børnehaven

Posted By on 24 nov, 2013 |


Jeg arbejder til daglig i en børnehave. Og der har vi jo selvfølgelig masser af legetøj til børnene, og så har vi babylegetøj ovre i vuggestuen, som ligger i forlængelse af børnehaven. Men en gang imellem skal vi jo have noget nyt legetøj til børnene. Specielt babylegetøj køber vi meget hjem af, da det tit ikke holder så længe. Babyer er generelt lidt vildere med deres legetøj end børnene i børnehaven. Primært fordi de bider i det, og smider det på gulvet hele tiden. Men derfor kunne jeg også godt tænke mig at finde noget babylegetøj, der rent faktisk kan holde til lidt. Det skal i hvert fald være missionen. Derfor har jeg også tænkt at investere i noget trælegetøj. Det har jeg nemlig hørt skulle være super holdbart, som i at man næsten ikke kan ødelægge det.

Fik en god handel på plads

Derfor kontaktede jeg et legetøjfirma, som jeg havde fundet på nettet. Grunden til at det blev lige dem var, at jeg havde set, at de havde et stort udvalg af trælegetøj på nettet. Og det var jo lige det, som jeg stod og manglede. Sælgeren var super sød og rigtig hjælpsom. Jeg fik desuden en rigtig god pris, på det legetøj jeg gerne ville have. Jeg fik nemlig også et legekøkken med til børnene ovre i børnehaven. De har længe gerne ville have et legekøkken, hvor de kunne stå og lave mad til hinanden. Og da jeg så kunne få det til en rigtig god pris, sammen med det andet som jeg købte, ja så synes jeg da, at jeg skulle have det med. Og jeg må sige, at børnene har været super glade for det.