Opdagde at varmen fes ud

Posted By on 13 sep, 2013 |


Jeg har brug for et godt fugefirma københavn. Den anden dag gik det op for mig, hvor utæt et af vores vinduer er inde i stuen. Det fiser ind med kold luft, og jeg kunne tilsvarede forestille mig at varmen fiser ud på samme måde. Men umiddelbart kender jeg ikke lige noget fugefirma københavn, så jeg er lidt på herrens mark. Også fordi vejret uden for gør, at jeg gerne vil have det ordnet inden for den nærmeste fremtid. Det er nemlig ikke sjovt med kold luft inde i stuen. Samtidig bliver det nok også okay dyrt i længden at fyre, hvis det bare ryger ud gennem vinduet. Jeg har derfor brug for en dugemand kbh så hurtigt som muligt. Derfor gik jeg også på nettet, for at søge efter en fugemand kbh. Og havde heldigvis held til at finde en, der kunne hjælpe med fugning af vinduer, fra profuge.

Er ikke gør det selv mand, så jeg betaler mig fra det

Umiddelbart kunne det måske lyde lidt underligt, at jeg har brug for et fugefirma københavn, til bare lidt at fikse et vindue. Men nu forholder det sig sådan, at jeg absolut ikke er gør det selv menneske på nogen som helst måde. Og en fugning af vinduer aner jeg intet om, så derfor orker jeg slet ikke at kaste mig ud i sådan et projekt. Det ville helt klart gøre mere skade end gavn, og så skal jeg jo alligevel have fat i en til at hjælpe mig. Og så er vi jo lige vidt kan man sige. Derfor vælger jeg bare at sige, at det er ikke mit område og så bare betale mig fra det. Selvom det jo selvfølgelig er nogle lidt ærgerlige penge at bruge. Men heller det, end at bruge penge på at fyre for gråspurvene. Det er jeg i hvert fald færdig med nu.