Ordner hosting og design af hjemmeside

Posted By on 4 sep, 2013 |


Til dagligt arbejder jeg med at lave hjemmesider for andre folk, og det er derfor vigtigt for mig, at lave en dk host af deres hjemmesider hos et godt med også et billigt webhotel, da mine kunder jo ikke ønsker at betale kassen for en hosting og jeg selvfølgelig ønsker at gøre det bedste for mine kunder og altid opfylde deres ønsker, så de får det ud af det, som de betaler mig for. Jeg søger derfor altid for, at lave en god it outsourcing, som er med til at give mig det bedste bud på nogle gode men også meget billige løsninger så jeg kan lave en god dk host af deres hjemmesider, fra athena læs mere her.

Yder det bedste for kunderne

Allerede inden jeg går i gang med at finde et billig webhotel til min nye kunde, er det vigtigt for mig, at der bliver holdt et møde, hvor vi sammen finder ud af, hvad det er kunden ønsker og derudfra finder jeg frem til en god hosting af deres hjemmeside. Hvis jeg ikke får lavet en god nok it outsourcing inden snakken med kunden, kan det hurtigt vise sig, at det bliver besværligt for mig, at finde en god nok hosting, som også er billig nok til mine kunder. Derfor undersøger jeg altid alt, inden første samtale med mine kunder. Efter første samtale med mine kunder, går jeg straks i gang med at hoste og lave selve designet til hjemmesiden. Inden jeg begynder at kode mine kunders hjemmesider, sender jeg altid et udkast til mine kunder, for at sikre mig, at det nu også er som det skal være, inden jeg sådan rigtig går i gang med det helt store arbejde, for det ville jo være ærgerligt, at spilde et stort stykke arbejde.

Hosting fra Athena