På jagt efter flotte designerlamper

Posted By on 1 nov, 2013 |


Jeg er lige blevet den heldige ejer, at en flot og lækker lejlighed midt i Aalborg. Jeg har for noget tid siden besluttet mig for at læse på universitetet i Aalborg og havde derfor brug for en lejlighed. Jeg har været ude og kigge på en del forskellige lejligheder, men den jeg har valgt er klart den flotteste. I forbindelse med den nye lejlighed har jeg været ude og kigge på designerlamper med min veninde.

Jeg fandt den belysning jeg ledte efter på nettet

Inden vi tog ud for at kigge havde jeg en idé om, at jeg gerne ville have en flot led belysning i min entré. I butikken kiggede vi på mange forskellige store og små designerlamper. De var flotte og jeg fandt et par lamper til min spisestue. Jeg kunne ikke finde de rette designerlamper til min entré. Lamperne havde ikke den rigtige led belysning. Da vi kom hjem fra byen gik jeg ind på nettet for at undersøge, om jeg kunne finde en hjemmeside, hvor jeg kunne finde netop den lampe, med den belysning som jeg ledte efter. Jeg fandt ud af at www.Lamper4u.dk er stedet hvor man får dem Jeg bestilte to af dem hjem til min entré. Leveringstiden var kort og jeg har allerede fået lamperne. Min far kom i forgårs og hjalp mig med at sætte dem op. Jeg er meget glad for dem og belysningen er virkelig god og hyggelig. Jeg har også fået hængt lamperne op i min spisestue. Det er som om, at lejligheden har fået helt nyt liv med de flotte lamper. Stemningen er helt anderledes og den gode belysning er med til at skabe en god atmosfære i min nye hyggelige lejlighed.