Passion for fotografering – en hobby bliver til job

Posted By on 28 okt, 2014 |


At være fotograf er ikke kun en hobby for mig, men rent faktisk en passion, som jeg også kan leve af, hvilket jeg sætter stor pris på. For mig er det nemlig vigtigt, at et job ikke kun er et job, hvor man går på arbejde og skal have dagen overstået. For mig betyder det utrolig meget, at man rent faktisk glæder sig til, at komme på arbejde og dermed også har en hvis passion for det man laver. Jeg har nu arbejdet som fotograf fuld tid i 2 år, og vil virkelig aldrig bytte det væk for noget som helst andet. Slet heller ikke et bedre betalt job. For mig er pengene blot en bonus gevinst. Jeg har længe bevæget mig inde på mange forskellige genre af fotografering, hvori både portræt, bryllup, makrofotografering og til fester. Jeg føler dog ofte, at man skal sætte sig fast på et speciale og holde sig til dette, hvilken jeg ikke helt har fundet ud af hvad skal være endnu. Men når man har alle kompetencerne, så hvorfor ikke også bruge dem?

En dyr fornøjelse

Selvom jeg ikke gør dette for pengene, kan det nu altså godt være en dyr interesse og job at have, da der hele tiden skal købes nyt kamera tilbehør. Jeg bruger især mange penge på nye objektiver, da det oftest er disse, som gør at man får tegnet et super skarpt billede. Derudover er der også andet kamera tilbehør som nye baggrunds lærreder, batterier, flash og meget mere. Mit seneste købt lød dog på et rigtig lækkert batterigreb, som jeg længe har gået og ønsket mig. Et batterigreb er nemlig specielt godt, hvis man tager billeder på højkant og derfor vender kameraet op. Med et batterigreb får man derfor udløserknappen på den anden side af kameraet end hvis man betjener kameraet uden batterigreb. På den måde et det hurtigere at klikke nogle billeder og man får også et meget bedre greb om kameraet. Så hvis du har lidt penge tilovers i dit budget, er dette et godt køb!