Prøv det nye program og design hurtigt og effektivt

Posted By on 19 feb, 2016 |


Hvis man arbejder i et firma, hvor man skal designe nye produkter, så kan man med fordel benytte sig af solidworks. Solidworks er et program, hvor man hurtigt og effektivt kan tegne og designe nye produkter. Programmet har fået nogle helt nye funktioner, hvilket gør det endnu lettere at tegne og designe de nye produkter. I programmet er der mulighed for at angive de enkelte deles mål og derefter kan man igennem programmet let tilpasse de enkelte dele til produktet. Med programmet vil man opleve, at arbejdet bliver meget lettere.

Et professionelt og nemt system

Når man begynder at arbejde med solidworks, så vil man opleve, at systemer er meget let at gå til. Det betyder, at man ikke skal bruge en masse tid på at sætte sig ind i, hvordan man skal bruge de forskellige funktioner i programmet. Har man alligevel spørgsmål til, hvordan man bruger nogle funktioner, så er der hjælp at hente. På nettet kan man finde guides til, hvordan man bruger programmet og hvordan man bruger de forskellige funktioner. Programmet er dog bygget sådan at det er nemt at gå til, når man har erfaring med produktdesign. Hvis man vil, så er der mulighed for at komme på kursus, hvor man vil blive sat ind i de forskellige funktioner og hvordan programmet fungerer. Det kan være en rigtig god idé at sende virksomhedens ansatte afsted på et kursus, hvis man vil bruge programmet fast i virksomheden.

Et program til fremtiden

Firmaet bag det smarte program, arbejder hele tiden på at skabe bedre løsninger. Man kan derfor med fordel følge med i, hvilke nye funktioner og løsninger, som bliver tilføjet til det smarte program. Er man interesseret i at læse mere om programmet, så er man meget velkommen til at klikke ind forbi hjemmesiden Teamworks.dk – Læs mere her, hvor man også kan se en kort video, om de nyeste tiltag inden for programmet.