Sådan holdes værkstedet nemt rent

Posted By on 21 jul, 2015 |


Sådan holdes værkstedet nemt rent

Det er hos rigtig mange værksteder et krav at der er ordentlig udsugning og rengøring på arbejdspladsen netop af sikkerhedsmæssige og helbredsmæssige årsager for medarbejderne. Og der kan også være behov for forskellige slags udsugning alt efter industri og værksted. Centralstøvsugere kan netop være løsningen på et ordentligt udsugningssystem, hvor der både findes store og mindre centralstøvsugere. På den måde kan man også være sikker på, at arbejdet udføres effektivt og at medarbejderne er mere produktive, eftersom de ikke skal bruge energi på rengøring af arbejdet. Det klarer centralstøvsugeren nemlig.

Forskellige typer centralstøvsugere

I de fleste produktions- og fremstillingsvirksomheder kan der opstå et behov for udsugning af støv eller andet restprodukt som en del af fremstillingsprocessen, og i den forbindelse kan man få et større anlæg som ligger centraltbygget i forhold til bygningens produktionsfaciliteter. Arbejder man i mindre værksteder, kan man også få mindre udsugning og centralstøvsugere til industri som er ved hver værkstedspost. centralstøvsuger industri kan bruges i industrier som f.eks. jern og metalindustrien, vindmølle- og kompositindustri, på erhvervs- og fagskoler, ved korn og foderstoffer og mange flere.

Find en god installatør og leverandør

Leder man efter en leverandør som kan tilbyde en målrettet service er Flexair.dk en god mulighed. De arbejder udelukkende med at levere løsninger til både industri, værksteder og produktion og har derfor også en god erfaring i forhold til projektering og dimensionering af anlæggene. De er blandt Danmarks førende leverandører af centrale støvsugere og levere til mange af de store produktionsenheder. Man går derfor ikke galt i byen, hvis man vælger dem. Man kan altid kontakte dem og høre nærmere og deres produkter, og om noget passer til virksomheden.